Messi laakt 'kinderlijke fouten' bij Barça en steunt Valverde

10 januari 2020, 10:15

Lionel Messi baalt flink van het mislopen van de finale van Spaanse Super Cup. FC Barcelona ging donderdagavond in de halve finale van het mini-toernooi in Saoedi-Arabië onderuit tegen Atlético Madrid. De Catalanen leidden tien minuten voor tijd nog met 2-1, maar verloren door twee late tegendoelpunten met 2-3. "We maakten kinderlijke fouten en gaven de goals praktisch weg", treurt Messi.

FC Barcelona had meer verdiend, vindt Messi. "Het is jammer, want we speelden een sterke wedstrijd. We voelden ons goed, beter dan de voorbije tijd. We controleerden de wedstrijd en waren continu in de aanval. In tien minuten bogen zij de achterstand om, terwijl wij de wedstrijd daarvoor hadden moeten afmaken. We hebben vandaag een stap vooruit gezet, ondanks de nederlaag", stelt hij in Spaanse media.

De nederlaag tegen Atlético Madrid vergroot de druk op Ernesto Valverde, die al langer onder vuur ligt in Barcelona. Het geloof in zijn trainer is Messi echter niet kwijt. "We werken hard om ons te verbeteren. De voorbije periode hebben we niet goed gespeeld, maar we doen ons best om op ons oude niveau terug te keren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen