Belangstelling voor Pereiro: "Voor ons de laatste kans"

10 januari 2020, 07:51

Gastón Pereiro heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De Eindhovenaren hopen de Uruguayaanse middenvelder deze maand nog te verkopen. Dat was ook de reden dat hij donderdag niet in actie kwam toen PSV een vriendschappelijke wedstrijd speelde tegen Club Brugge (1-2 verlies).

In de hoop op een transfer zal Pereiro ook niet worden opgesteld als PSV het zaterdag opneemt tegen KAS Eupen. "Er wordt door clubs geïnformeerd", laat technisch directeur John de Jong weten aan het Algemeen Dagblad. "We hebben het idee dat Gastón er open voor staat, want de Copa América komt eraan. Voor ons is deze maand de laatste kans om hem te verkopen, voordat hij in de zomer transfervrij wordt."

Lees ookPereiro kiest eieren voor geld

Pereiro beschikt in Eindhoven over een aflopend contract en loopt zodoende over een aantal maanden gratis de deur uit, tenzij PSV hem nog aan een andere club weet te slijten. Omdat de Uruguayaan meer wil spelen, heeft hij zijn belangenbehartiger gevraagd actie te ondernemen. Naast Pereiro vertrekt mogelijk ook Jeroen Zoet deze maand nog. Hij komt in aanmerking voor een transfer als trainer Ernest Faber hem aanwijst als tweede doelman.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen