Gisteren gemist: Ajax en Atlético winnen, Kane lang uit roulatie

10 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 januari.

Hamstringblessure houdt spits Kane tot april aan de kant

De hamstringblessure van Harry Kane is ernstiger dan aanvankelijk werd gedacht. De aanvoerder van Tottenham Hotspur liep op Nieuwjaarsdag tegen Southampton de kwetsuur op. Aanvankelijk werd gesproken van een herstelperiode tussen vier en zes weken, maar de Engelsen moeten hem nog veel langer missen.

B-garnituur Ajax rekent in Qatar simpel af met Eupen

Ook zonder de grote namen heeft Ajax in Qatar een simpele oefenzege geboekt. Zonder de naar Nederland teruggekeerde Sergino Dest en vele andere bekende namen won het team van Erik ten Hag simpel met 2-0 van KAS Eupen. Die ploeg staat dertiende in de Belgische competitie. De wedstrijd werd afgewerkt in een treurige atmosfeer, aangezien het Al Janoub Stadium nagenoeg leeg was. Het stadion biedt plaats aan 40.000 personen.

Van Wolfswinkel: "Feyenoord in de zomer zeker een optie"

Ricky van Wolfswinkel is momenteel herstelende van een hersenaneurysma die hem maandenlang aan de kant hield. De spits van FC Basel is op de weg terug en denkt ook al stiekem aan de komende zomer. Dan loopt hij uit zijn contract en zou een terugkeer naar Nederland een optie kunnen zijn.

Atlético vloert Barcelona dankzij zeer knappe comeback

De Spaanse Super Cup-finale wordt zaterdag een wedstrijd tussen twee clubs die afgelopen seizoen geen zilverwerk hebben gewonnen. Atlético Madrid gaat het in de eindstrijd opnemen tegen stadgenoot Real Madrid. In de halve finale won het team van Diego Simeone knap met 2-3 van Barcelona, nadat het kort voor tijd nog met 2-1 achter stond.

Babel arriveert in Amsterdam: "Het is allemaal zo snel gegaan"

Ryan Babel heeft donderdagavond voet gezet op Nederlandse bodem. De aanvaller arriveerde donderdag op Schiphol om de laatste plooien van zijn transfer naar Ajax glad te strijken. Hij komt over van Galatasaray en is blij dat hij voor de derde keer aan de slag kan gaan in Amsterdam.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen