Almere City FC gaat snackautomaten plaatsen in stadion

9 januari 2020, 22:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Almere City FC heeft een speciale actie op poten gezet. De Eerste Divisie-club gaat ervoor zorgen dat supporters tijdens thuiswedstrijden een snack uit de muur kunnen trekken. De club heeft een samenwerking gesloten met snackketen FEBO, waardoor in het vernieuwde Yanmar Stadion op diverse punten snack-automaten geplaatst worden.

Volgens directeur John Bes is Almere City de eerste voetbalclub met dergelijke 'Febomaten' binnen het stadion. Hij ziet het helemaal zitten. "We stonden door onze stadionuitbreiding ook voor een nieuwe uitdaging qua horeca-voorziening. We dachten: hoe kunnen we onze fans het best bedienen tijdens het kwartier voor de wedstrijd en in de rust. We kwamen toen op het idee van de automatieken. Op deze manier kunnen we veel meer toeschouwers sneller van een lekkere snack voorzien", zegt hij tegen Omroep Flevoland.

Bes stelt dat er niet louter vette snacks zullen worden aangeboden, maar ook gezonde. "Je weet wat wij allemaal doen om alles en iedereen binnen de club fit te houden, zoals afval-programma's voor business-club leden. Maar een kwalitatieve snack moet gewoon kunnen. Snacks hoort gewoon nog steeds bij voetbal naast een aantal zaken, die meer richting het gezonde assortiment gaan", aldus Bes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen