Van Wolfswinkel: "Feyenoord in de zomer zeker een optie"

9 januari 2020, 20:32

Ricky van Wolfswinkel is momenteel herstelende van een hersenaneurysma die hem maandenlang aan de kant hield. De spits van FC Basel is op de weg terug en denkt ook al stiekem aan de komende zomer. Dan loopt hij uit zijn contract en zou een terugkeer naar Nederland een optie kunnen zijn.

Van Wolfswinkel werd in de zomer in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Die ging niet door vanwege de hersenaneurysma die ontdekt werd bij de spits. "Het was niet moeilijk me over de gemiste transfer te zetten. Natuurlijk was een overstap naar Feyenoord een stap die ik had willen maken. Maar doordat de transfer niet door is gegaan is uiteindelijk de diagnose eruit gekomen. Dat hielp mij in mijn toekomst", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Van Wolfswinkel kreeg kort nadat hij het slechte nieuws ontving een cadeautje uit onverwachte hoek. "Het contact met Feyenoord was altijd goed geweest. Ik moet wel zeggen dat Feyenoord één van de eerste was de een kaartje en bloemen opstuurde. Dat waardeer ik zeer", zegt Van Wolfswinkel, die Feyenoord nog niet uit zijn hoofd heeft gezet. "In de zomer loop ik uit mijn contract. Dan is Feyenoord zeker een optie. Maar op dit moment is dat zeker niet het geval. Mijn gezondheid staat voorop, ik moet fit worden. Daarna zullen we het wel zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen