Ten Hag kiest voor volledige B-garnituur in oefenduel met Eupen

9 januari 2020, 16:26

Erik ten Hag heeft in het eerste oefenduel van Ajax in 2020 gekozen om met zijn B-keuze aan de aftrap te verschijnen. Van Bruno Varela in het doel, tot aan Siem de Jong op het middenveld en Noa Lang voorin: vrijwel geen enkele vaste basisspeler staat in de basis van de Amsterdammers tegen KAS Eupen donderdagmiddag.

Alle bekende namen van Ajax zitten zelfs niet eens in de wedstrijdselectie en komen dus sowieso niet in actie. Razvan Marin, Édson Álvarez en Perr Schuurs zullen wellicht balen dat ze bij deze groep zitten, want zij kwamen in de laatste duels van 2019 nog regelmatig in actie namens Ajax. Álvarez lijkt in het centrum van de verdediging te beginnen, wat een alternatief kan zijn voor de afwezigheid van Daley Blind. 

Bankzitters zijn Kik Pierie, Dominik Kotarski, Danilo Pereira Da Silva en Kenneth Taylor. De verwachting is dat de jeugdspelers na dit duel het trainingskamp verlaten en nog aansluiten bij Jong Ajax, dat maandag tegen de leeftijdsgenoten van PSV speelt in de Eerste Divisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen