Pasveer (36) staat open voor langer verblijf bij Vitesse

9 januari 2020, 15:28

Remko Pasveer beschikt over een aflopende verbintenis bij Vitesse, toch is een langer verblijf van de eerste doelman verre van uitgesloten. De goalie ziet het zelf wel zitten om bij te tekenen in Arnhem. "Ik sta zeker open voor een nieuw contract. Maar als Vitesse anders oordeelt, dan scheiden zich onze wegen."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Ik sta daar heel nuchter in", legt hij uit over zijn aflopende verbintenis. Dat Pasveer inmiddels 36 jaar oud is, is volgens hem in elk geval geen bezwaar. "Als keeper heb ik nog wel enkele jaren. Ik ben topfit. Keepers kunnen lang mee. Edwin van der Sar ging als midden dertiger naar Manchester United. Dat werden uiteindelijk zijn beste jaren als keeper. Ik ben nog lang niet versleten."

Wanneer er duidelijk komt over zijn toekomst in Arnhem, durft Pasveer nog niet te zeggen. "Ik heb geen specifieke deadline, waarvoor ik duidelijkheid moet hebben", laat hij weten. Over de suggestie om in Rusland herenigd te worden met Leonid Slutsky, met wie hij een goede band heeft, bij Rubin Kazan, kan Pasveer weinig zeggen. "Ik heb nog niets gehoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen