'Sparta ziet in Ajacied Traoré ideale opvolger van Veldwijk'

9 januari 2020, 14:40

Sparta Rotterdam hoopt zich voor de tweede seizoenshelft te versterken met Ajacied Lassina Traoré. De aanvaller moet de opvolger worden van Lars Veldwijk, die op het punt staat om te vertrekken vanaf Het Kasteel. De eerder genoemde alternatieven, Anthony van den Hurk (MVV) en Charlison Benschop (FC Groningen) zijn niet (meer) in beeld bij de Rotterdammers.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Veldwijk vertrekt voor naar verluidt zo'n drieënhalve ton naar Zuid-Korea, waardoor Sparta Rotterdam – dat eerder ook Halil Dervisoglu zag verkassen – een extra aanvaller zocht. In Traoré, wiens perspectief door de aanstaande komst van Ryan Babel bij Ajax nog minder werd, zien ze de ideale kandidaat. "We weten wat we willen. We laten ons niet opjagen. Liever een goede speler die wat later komt, dan een speler die nu komt en niets toevoegt", zei technisch directeur Henk van Stee eerder over de zoektocht.

Traoré kwam bij Ajax al weinig in actie door de forse concurrentie in de spits van onder andere Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar, maar dat lijkt door Babels aanstaande komst zeker niet meer te worden. Eerder legde Sparta Rotterdam ook Patrick Joosten ook al op huurbasis vast: hoewel het AD dat niet schrijft, zal dat in het geval van Traoré normaliter ook het geval zijn.

Lees ookSparta kiest eieren voor geld bij Veldwijk: "Ongemotiveerd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen