Van den Brom denkt 'dat er nog wel iets gaat gebeuren' bij Utrecht

9 januari 2020, 13:53

John van den Brom verwacht nog enkele transfers in de selectie van FC Utrecht in de transferperiode. De Domstedelingen wisselden in de zomer al veelvuldig in de eerste selectie, maar mutaties in januari worden door de coach zeker niet uitgesloten. "Ik denk wel dat er nog wat gaat gebeuren bij ons", voorspelt Van den Brom.

In het Algemeen Dagblad gaat hij in op de transfersituatie van FC Utrecht, waar hij geen ramen en rugnummers noemt, maar wel aangeeft dat sommige spelers perspectief missen in de Domstad. "Een aantal jongens wil liever spelen en dat begrijp ik volledig. Constant maken we de afweging of we daarin meegaan of niet. Maar niemand hoeft weg", verduidelijikt de oefenmeester.

Versterkingen zijn ook welkom, al wordt er dan wel gekeken naar de lange termijn. "Je kijkt ook over dit seizoen heen: wat willen we dan? Is het zinvol om daar nu al op in te spelen of juist te wachten tot het einde van het seizoen? Maar als er deze winter niemand bijkomt, is het ook goed. Dan zal je mij niet horen", aldus de oefenmeester, die nu al weet dat Bart Ramselaar en Jean-Christophe Bahebeck ontbreken bij de hervatting van de Eredivisie.

Lees ook: Dalmau wil blessures vergeten: "Het was zo moeilijk voor me"

Daar tegenover staat de terugkeer van Adrián Dalmau, die eindelijk weer helemaal fit lijkt. Van den Brom: "De bedoeling is dat hij hier alles mee zou doen en daar slagen we tot nu toe in. Daar word ik wel vrolijk van. Hij speelt op een positie waar we toch een beetje hebben geworsteld. We wachten met smart op zijn definitieve doorbraak binnen de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen