Bayern München wil zich nog deze transferperiode versterken

9 januari 2020, 13:35

Bayern München grijpt januari aan om zich te versterken. Trainer Hansi Flick (foto) is van mening dat zijn ploeg een kwaliteitsinjectie nodig heeft, zo verkondigde technisch directeur Hasan Salihamidzic. Bayern is in de Bundesliga verwikkeld in een spannende titelrace en behoort ook tot de laatste zestien van de Champions League.

"Hansi heeft onze situatie beoordeeld en heeft geconcludeerd dat we versterkingen nodig hebben", aldus Salihamidzic tijdens een persconferentie in Qatar, waar Bayern op trainingskamp is. "Hierover hebben we voortdurend contact. We overwegen iedere optie, maar het is moeilijk om je tijdens de winterstop te versterken."

Het enige wapenfeit tot nu toe van Bayern op de transfermarkt is de komst van Alexander Nübel. Echter komt de doelman pas komende zomer over van Schalke 04. Hij wordt gezien als opvolger van Neuer, maar lijkt geduld te moeten hebben. "Nübel is voor ons een enorme aanwinst. Alexander weet dat Neuer onze nummer één is, hij verheugt zich op de samenwerking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen