Pereiro kiest eieren voor geld, Zoet mag in reserverol weg

9 januari 2020, 12:29

Twee uitgaande PSV-transfers hangen in de lucht. Gaston Pereiro kiest met het oog op de Copa America mogelijk toch eieren voor z'n geld en ook Jeroen Zoet mag weg, mits hij tweede doelman blijft. Dat heeft technisch manager John de Jong laten weten aan de Nederlandse media die PSV tijdens het trainingskamp in Qatar volgen.

Aanvankelijk ging PSV ervan uit dat Pereiro zijn contract in Eindhoven uit zou dienen en komende zomer gratis de deur uitloopt. In de scenario ligt er bij een nieuwe club een flinke smak tekengeld klaar voor de speler en zijn zaakwaarnemer Paco Casal.

Maar Pereiro wil over een half jaar ook met Uruguay meedoen aan de Copa America en dus moet hij speeltijd krijgen. Mede gezien zijn contractsituatie is dat bij PSV zeker geen vanzelfsprekendheid. Daarom heeft de Zuid-Amerikaan zijn belangenbehartiger gevraagd actie te ondernemen. Meerdere clubs hebben belangstelling, zo meldt onder andere het Eindhovens Dagblad.

Lees ook: PSV zoekt opvolger Van Bommel sowieso buiten Eindhoven

Zoet

Zoet komt ook in aanmerking voor een transfer. Maar wel alleen wanneer hij ook onder Ernest Faber tweede doelman blijft. "Jeroen mag dan eerder gaan dan Robbin Ruiter, dat heb ik hen beiden verteld", citeert het Algemeen Dagblad John de Jong. "Afspraak met Jeroen is: als je niet speelt, gaan we je helpen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen