'Cillessen krijgt basisplek terug na blunders Domenech'

9 januari 2020, 10:11

Jasper Cillessen krijgt vermoedelijk zijn basisplaats bij Valencia weer terug. De Nederlandse keeper was zijn plek onder de lat na blessureleed verloren aan concurrent Jaume Domenech, maar nadat die woensdagavond de mist in ging in de Spaanse Super Cup tegen Real Madrid, heeft trainer Albert Celades genoeg gezien.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare El Mundo Deportivo. Domenech ging tegen Real Madrid bij twee van de drie tegendoelpunten niet vrijuit, waardoor zijn plek weer serieus op de tocht stond. Nadat Cillessen geblesseerd raakte maakte hij een prima indruk en plaatste Domenech zich met Valencia ook voor de volgende ronde van de Champions League, toch is de kans groot dat dan zijn Nederlandse concurrent weer onder de lat staat.

Lees ook: Super Cup-finale wordt Clásico of Madrileense derby na zege Real

Cillessen maakte een prima seizoen door in zijn eerste jaar bij Valencia, waar hij ruilde met Neto – die naar FC Barcelona vertrok. Door een aantal blessures verloor hij echter zijn basisplaats, die hij snel hoopt terug te krijgen. Ook het bestuur van de club ziet liever Cillessen, die een hogere transferwaarde vertegenwoordigt, onder de lat dan Domenech. Met het oog op het EK van komende zomer is het voor Cillessen ook cruciaal om speelminuten te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen