Advocaat wil aankopen ondanks zege, twijfels over oefenduel

9 januari 2020, 08:39

Feyenoord gaat zich de komende maand nog flink roeren op de transfermarkt. Tot dusver werd alleen Liam Kelly verhuurd aan Oxford United, desondanks staat er nog een hoop te gebeuren. Trainer Dick Advocaat blijft ondanks de oefenzege op 1899 Hoffenheim namelijk hameren op versterkingen. "Iedereen ziet toch dat als er iets gebeurt met de basiself, we straks in problemen komen. Er moet echt iets bij."

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Naast Kelly en de overbodige Yassin Ayoub hopen de Rotterdammers ook Renato Tapia of Jan-Arie van der Heijden nog te slijten, zodat er – ongeveer zo'n anderhalf miljoen euro – beschikbaar komt voor versterkingen. Dan gaat het vermoedelijk om gehuurde spelers, zodat er geen transfersom betaald hoeft te worden.

Lees ook'Schotse clubs tonen interesse in Feyenoorder Tapia'

Veel jeugdspelers kunnen rekenen op een verhuur als ze niet in aanmerking komen voor het eerste team. Normaliter geldt dat ook voor Wouter Burger, al was Advocaat na het duel met Hoffenheim wel erg over hem te spreken. Wie er bij komen, is nog onduidelijk. Voetbal International liet eerder de namen van Jeremain Lens en John Guidetti vallen, maar volgens het AD zit Advocaat helemaal niet op de Zweedse spits te wachten.

Twijfels over oefenduel met BVB

Verder is het nog twijfelachtig over de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Borussia Dortmund doorgaat aanstaande zaterdag. Het stadion waarin gespeeld zou worden in Marbella, is al bezet. Daarom moet er een nieuwe locatie worden gevonden, waarbij er bovendien ook ruimte is voor de supporters. De intentie van beide clubs is wel om het door te laten gaan. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen