Promes weer helemaal fit: "De jongens zijn blij dat ik er weer ben"

8 januari 2020, 22:27

Na een aantal weken blessureleed is Quincy Promes weer helemaal fit. De aanvaller van Ajax liep begin december een kuitblessure op, waardoor hij een aantal cruciale duels mist. "Het was een heel zware periode", erkent hij voor de camera van FOX Sports.

In het uitduel met FC Twente (2-5) raakte Promes geblesseerd. De aanvaller miste daarna duels met Willem II (0-2), Valencia (0-1) en AZ (1-0), die allemaal verloren gingen. "Iedereen die mij kent, weet hoe zwaar de blessure mij viel. Het heeft langer geduurd dan ik wenste, dus dat was een extra tik. In die periode wilde ik het team helpen waar het niet kon, bijvoorbeeld tegen Valencia en AZ."

De wedstrijd tegen Valencia moest Promes noodgedwongen vanaf de tribune bekijken. Ajax had aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen van de knock-outfase van de Champions League, maar verloor. "Het doet nog steeds een beetje pijn, ik heb het er ook niet graag over. Ik heb er alles aan gedaan die wedstrijd te halen, helaas mocht het niet baten. Daardoor was de teleurstelling nog groter", vervolgt hij.

Promes traint inmiddels weer volop mee. "Het voelt als een frisse start omdat ik het einde van de eerste seizoenshelft heb gemist. Ik ben fit, kan er weer tegenaan. De jongens hebben er ook zin in en zijn ook heel blij dat ik er weer ben, dat geeft me alleen maar zelfvertrouwen. Ik voel vanuit de groep dat ze blij zijn dat ik terug ben. Dat motiveert mij om ze op sleeptouw te nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen