Cillessen moet weer genoegen nemen met een reserverol

8 januari 2020, 19:06

Jasper Cillessen begint woensdagavond opnieuw op de bank bij Valencia. Trainer Albert Celades kiest woensdagavond in de halve finale van de Spaanse Super Cup voor Jaume Domènech onder de lat. Afgelopen weekend tegen Eibar (1-0 winst) hield Cillessen ook al de bank warm.

Na afloop van het duel met Eibar liet Celades nog weten dat Cillessen niet in paniek hoefde te raken door zijn reserverol. "Het gaat nu lekker en we gaan op ons gevoel af. Daarom hebben we nu deze beslissing genomen. Het betekent niet dat we niet tevreden zijn over Jasper. We kennen onze keepers en zullen de keuze maken afhankelijk van de situatie", zei hij.

De Oranje-doelman liep begin december tijdens het duel met Levante (2-4 winst) geblesseerd. Zijn vervanger, Domènech, maakte gedurende de afwezigheid van Cillessen een goede indruk. De oud-doelman van Ajax is inmiddels hersteld van de blessure, maar moet voor de tweede keer op rij genoegen nemen met een plek op de bank. Of dat betekent dat Cillessen zijn basisplaats definitief kwijt is, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen