Johnson verkiest Portsmouth boven Feyenoord

Ger
28 juni 2006, 14:55

Feyenoord kan komend seizoen niet beschikken over Glen Johnson. De Rotterdamse club wilde de verdediger op huurbasis van Chelsea overnemen, maar Johnson heeft voor Portsmouth gekozen. Bij Pompey treft hij zijn oude coach Harry Redknapp.

Johnson was onlangs in Rotterdam om kennis te maken met Feyenoord. "'De speler was diep onder de indruk van het stadion, hij heeft rondgekeken in de kleedkamers en hij heeft ook de stad nog bezocht', liet directeur Chris Woerts na het bezoek van de verdediger weten. Johnson blijkt nu toch liever in Engeland te blijven.

Redknapp reageerde verheugd op de komst van de vijfvoudig Engels international. "Het is een publiek geheim dat ik Glen al lange tijd bewonder. Hij is een topverdediger en zal alleen beter worden. Het is dus een uitstekende aanwinst voor ons", aldus Redknapp op de website van Portsmouth.

Johnson wil tijdens de verhuurperiode vooral ervaring opdoen. "Deze transfer biedt me de mogelijkheid om veel speelminuten te maken in het Premiership. Hopelijk kan ik mezelf weer in de kijker spelen van het nationale team, zodat ik er tijdens Euro 2008 bij ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen