Pardew: "Het wordt niet makkelijk voor die twee nu Stubbs hier is"

8 januari 2020, 16:42

Alan Pardew is in zijn nopjes met de komst van Sam Stubbs (21), die het komende half jaar gehuurd wordt van Middlesbrough. De komst van de Engelse verdediger vergroot de concurrentie in de defensie van ADO Den Haag. "We hebben nu een speler binnen die de strijd aangaat met Shaquille Pinas en Tom Beugelsdijk", aldus Pardew tegenover Omroep West.

De Engelse manager van ADO Den Haag omschrijft Stubbs als een 'jonge speler met grote toekomst'. "Het zal voor die twee niet makkelijk gaan worden nu hij hier is", doelt de trainer op Pinas en Beugelsdijk, die in de eerste seizoenshelft vaak het centrale duo vormden. "Sam praat veel, hij organiseert en is niet zomaar een centrale verdediger. Hij is meer dan dat."

Stubbs werd de eerste seizoenshelft verhuurd aan het Schotse Hamilton, waar hij een vaste basisspeler was. De verdediger kende ADO al een beetje. "Ik wist dat Alan Pardew als trainer naar deze club was gegaan en had ook weleens van ADO gehoord. Thuis heb ik op televisie ook wel veel eredivisiewedstrijden gezien. Dus het is geen geheel onbekende club voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen