'Brands voorkomt confrontatie tussen fans en Everton-selectie'

8 januari 2020, 15:52

De nederlaag van Everton in de FA Cup tegen aartsrivaal Liverpool heeft voor de nodige woede gezorgd bij de achterban The Toffees. Een groepje supporters kwam maandag naar trainingscomplex Finch Farm om verhaal te halen bij de selectie. Technisch directeur Marcel Brands voorkwam een confrontatie tussen de fans en de manschappen van trainer Carlo Ancelotti.

Dat meldt The Times. Verliezen tegen de aartsrivaal is al pijnlijk genoeg, maar Everton deed dat tegen een wel zeer jeugdig Liverpool. Jürgen Klopp besloot vanwege het overvolle speelschema bijna al zijn sterspelers rust te geven, terwijl Ancelotti zijn sterkste elftal in het veld stuurde. Desalniettemin won Liverpool door een doelpunt van de achttienjarige Curtis Jones met 1-0.

Dat pikten zeven Everton-supporters niet. Zij meldden zich daags na de verliespartij op het trainingscomplex en eisten een gesprek met de spelers en trainer. Zij dreigden meer supporters op te trommelen als hun eis niet werd ingewilligd. De beveiliging weigerde de fans toe te laten, maar Brands verscheen wel om het boze groepje te woord te staan. Hij sprak twintig minuten met ze, noteerde hun klachten en beloofde die over te brengen aan de spelersgroep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen