Huiberts wil selectie bijeen houden, Gudmundsson terug

8 januari 2020, 14:59

AZ-directeur Max Huiberts verwacht niet nog veel spelers kwijt te raken in deze transferwindow. Hoewel de Alkmaarders uitstekend presteren, is het relatief rustig rondom de belangrijke krachten. Met Ramon Leeuwin en Hakom Evjen kwamen er bovendien twee spelers bij, terwijl Albert Gudmundsson en Ron Vlaar op de weg terug zijn, waardoor er helemaal geen transfergeweld meer wordt verwacht. 

"Tot nu toe heeft geen enkele club zich voor een speler van ons gemeld. Ik kan me ook niet voorstellen dat dat nog gaat gebeuren", schetst Huiberts tegenover Voetbal International. "We zijn met een goed seizoen bezig en ik denk dat onze jongens dit seizoen heel graag met elkaar willen afmaken. Wij houden deze groep bij elkaar."

Bovendien komen er naast de twee aanwinsten ook nog spelers terug van blessureleed, waardoor er ook geen spelers meer bij hoeven. Gudmundsson stond al op het trainingskamp op het veld in Spanje, maar heeft nog wel wat tijd nodig. "Ik moet nog wel stappen maken om weer volledig aan te sluiten bij de jongens. En ik weet na afgelopen maanden extra goed hoe geweldig het is om weer te kunnen voetballen. Just having fun", vertelt hij op de clubsite.

Gudmundsson liep een zware enkelblessure op, maar had niet gedacht er maanden uit te liggen. "Ik wilde in de wedstrijd waarin het gebeurde, tegen Heracles, eigenlijk weer verder spelen. Maar fysio Martin zei: 'Wisselen, wisselen!' Toen ik probeerde overeind te komen, merkte ik dat ik niet normaal kon staan. Dat wees de MRI-scan later ook uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen