Pardew krijgt met huurling Stubbs Engelse verdediger

8 januari 2020, 13:56   Bijgewerkt: 8 januari 2020, 15:14

ADO Den Haag heeft zich officieel verzekerd van de diensten van Sam Stubbs. De 21-jarige centrale verdediger komt voor de rest van dit seizoen op huurbasis over van Middlesbrough, dat hem in de eerste seizoenshelft verhuurde aan het Schotse Hamilton, waar hij een vaste plek in het elftal had. 

"Ik ben zeer blij om hier te zijn. Deze stap komt voor mij op het juiste moment. Ik wil mezelf hier niet alleen verder ontwikkelen, maar wil er samen met het team ook alles aan doen om de club op het hoogste niveau van Nederland te houden", aldus Stubbs op de clubsite. "Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Mijn eerste indruk van de club is zeer goed."

Middlesbrough nam hem in de zomer van 2018 over van Wigan Athletic, maar de achterhoedespeler debuteerde nog niet in het eerste elftal van die club. Vorig seizoen werd hij namelijk verhuurd aan Notts County (League Two), terwijl hij het eerste half jaar voor de Schotse club Hamilton speelde – waar hij een vaste basisplaats had.

Lees ookPardew wil enkele Engelse verdedigers bij ADO Den Haag

Stubbs, de zoon van voormalig Everton-verdediger Alan Stubbs, moet Alan Pardew meer opties geven centraal achterin, waar Shaquille Pinas en Tom Beugelsdijk weinig serieuze concurrentie hebben. Met Wilfried Kanon zag ADO tijdens de eerste seizoenshelft een centrale verdediger vertrekken en kon geen vervanger meer halen, dat kan nu alsnog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen