Neymar miste dertig duels in 2019: "Kan alleen maar beter gaan"

8 januari 2020, 11:18

Voor Neymar werd 2019 een jaar om snel te vergeten. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain kwam in het nieuws door de vermeende terugkeer naar FC Barcelona en baarde verder opzien door lange tijd geblesseerd te zijn. Tegenover Sky Sports blikt de aanvaller terug.

Neymar kampte in 2019 meermaals met blessureleed. Hij miste in totaal dertig wedstrijden door enkel-, dijbeen- en voetklachten. "Op zowel persoonlijk als professioneel vlak was 2019 een zwaar jaar voor me", blikt de Braziliaan terug. "Het was een jaar vol belangrijke lessen. Ik raakte geblesseerd, kwam weer terug en raakte weer geblesseerd. Daardoor leek het een slecht jaar, maar toch heb ik veel geleerd en ook nieuwe ervaringen opgedaan. Ik neem de positieve dingen mee en besef dat 2020 alleen maar beter kan worden."

Neymar is sinds eind november weer pijnvrij. Sindsdien was hij goed voor vier goals en vijf assists voor Paris Saint-Germain dat zoals gebruikelijk fier aan kop gaat in de Ligue 1. De voorsprong op de concurrentie bedraagt alweer zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen