Sturing ziet Vitesse verliezen: "Ben er wel ziek van"

8 januari 2020, 09:05

Edward Sturing zag Vitesse op het trainingskamp in Portugal dinsdag ten onder gaan tegen Servette FC. De nieuwe hoofdtrainer van de Arnhemmers zag veel positieve punten, maar baalt toch van de nederlaag.

De opvolger van Leonid Slutsky had graag gewonnen, ook al beseft de coach dat het slechts een oefenduel was. "Ik ben natuurlijk wel ziek van dit verlies, dat ben je altijd als je verliest. Dat zie je ook aan de jongens en dat moet ook", vertelt hij aan Omroep Gelderland. "Maar je hebt dan altijd van die trainers die dan zeggen: ik heb heel veel pluspunten gezien. En ik kan je zeggen, dat heb ik ook."

Over het trainingskamp is Sturing vooralsnog zeer positief. "Ik heb, vooral in de eerste helft, heel veel teruggezien van die vier dagen training. De intentie is druk te zetten en balbezit te hebben en ik zie dat het nog in alle facetten beter kan. Maar ik zie ook dat de jongens begrijpen waar ik over praat en wat ik wil, dat is de grootste winst voor mij", aldus de trainer. Vitesse speelt zaterdag nog een oefenwedstrijd in Portugal. MSV Duisburg is dan de tegenstander. De Arnhemmers hervatten de competitie op 18 januari tegen Fortuna Sittard (uit).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen