Pardew wil enkele Engelse verdedigers bij ADO Den Haag

8 januari 2020, 09:05

ADO Den Haag-manager Alan Pardew hoopt in de komende transferperiode een paar Engelse verdedigers binnen te halen. De transfervrije Jordan Spence loopt deze week een stage, terwijl de komst van Sam Stubbs een kwestie van tijd lijkt. De oefenmeester vindt het belangrijk om de Engelse mentaliteit achterin erin te krijgen.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Het is belangrijk om één of twee Engelse verdedigers te hebben, zodat de spelersgroep begrijpt hoe wij in Engeland verdedigen", legt Pardew uit. "De aanwezigheid van Jordan en de manier waarop hij dingen doet, kan overslaan op de andere spelers." Spence speelde eerder onder andere bij West Ham United, Bristol City en MK Dons.

Lees ook'ADO Den Haag gaat zich snel versterken met Stubbs'

Pardew wil de linies meer gecontroleerd laten voetballen en zag tegen VV Noordwijk daarvan het eerste resultaat. Ook traint de Engelsman keihard om te zorgen dat zijn elftal heel fit is. "Onze intensiteit en kracht moeten beter zijn dan bij onze tegenstanders in de Eredivisie. Anders hebben we geen kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen