Gisteren gemist: City overklast United, Rodriguez naar PSV?

8 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 7 januari.

'Rodriguez kiest voor PSV, Pereiro gaat gratis de deur uit'

PSV leidt de dans om Ricardo Rodriguez. De beoogde linksback wil zelf ook naar Eindhoven, meldt De Telegraaf. Het is nu aan AC Milan om de seinen op groen te zetten. Rodriguez' zaakwaarnemer Gianluca Di Domenico zit daarvoor om tafel met de Italiaanse club.

Superieur Manchester City toont zich genadig voor zwak United

Manchester United is dinsdag overklast door Manchester City. In het heenduel van de halve finale in de League Cup werd United door de stadsgenoot op een 1-3 nederlaag getrakteerd. United verraste een maand geleden nog door City in het Etihad Stadium met 1-2 te kloppen. Zo'n resultaat zat er op Old Trafford geen moment in. City walste in de eerste helft over de zwakke United heen. Met de 0-3 ruststand mocht United nog niet eens klagen.

Sturing slikt nederlaag bij terugkeer als trainer Vitesse

Edward Sturing is zijn vijfde periode als trainer van Vitesse begonnen met een nederlaag. De Arnhemmers gingen op Portugese bodem met 0-2 onderuit in de oefenwedstrijd tegen het Zwitserse Servette FC. Daarmee deed Vitesse zichzelf tekort.

Uitgelekte naaktbeelden: Malaga schorst trainer

Na het uitlekken van naaktbeelden heeft Malaga trainer Victor Sanchez op non-actief gezet. Van de 43-jarige Spanjaard verschenen dinsdag beelden waarop hij zijn geslachtsdeel laat zien. Malaga wil eerst meer duidelijkheid en heeft Sanchez daarom per direct geschorst.

VVV strikt investeerders voor injectie van twee miljoen

VVV-Venlo heeft negen investeerders gevonden. Zij steken ruim twee miljoen euro in de club. Dit maakt onderdeel uit van het aandeelhoudersplan. Het beoogd aandelenkapitaal is vastgesteld op vijf miljoen euro. Vier miljoen is afkomstig van grootaandeelhouders, één miljoen zal vanuit de achterban moeten komen. Ruim de helft van de vier miljoen heeft VVV nu dus bij elkaar.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen