Wormuth tempert zege op Gladbach, Lukkien klaar met 'uitgelul'

7 januari 2020, 23:51

Frank Wormuth tempert het enthousiasme over de oefenzege van Heracles Almelo. Zijn ploeg toonde zich dinsdagmiddag met 3-1 te sterk voor Borussia Mönchengladbach, de huidige nummer twee van Duitsland. "Dit is een wedstrijd in de voorbereiding, dus laten we het niet overschatten en niet onderschatten", aldus de trainer van Heracles.

"We verdedigen goed, de organisatie stond en de aanvallers speelden met vertrouwen en zonder angst. Als we dan ook nog samen vechten, kunnen we iets bereiken", zegt Wormuth tegen de Tubantia. "Maar het is een duel in de voorbereiding, niet in de Bundesliga. We werken allemaal toe naar de start van de competitie. Voor ons is dat de wedstrijd tegen Emmen. Als we daar zo spelen als vandaag, met dezelfde instelling denk ik dat we kans maken op een resultaat daar."

"Stoppen met dat thuis- uitgelul"

Datzelfde Emmen tankte vertrouwen door Mainz in een oefenduel te kloppen. De Drenten wonnen met 3-2 van de nummer veertien van Duitsland. Dat gebeurde op Spaanse bodem, terwijl Emmen in de competitie nog geen uitwedstrijd won. "Laten we nu stoppen met dat thuis- en uitgelul", zegt Emmen-trainer Dick Lukkien tegen RTV Drenthe. "Ik was over het eerste half uur over ons voetbal zeer te spreken. We konden een half uur lang Mainz onze wil opleggen. Daarna kwamen zij beter in de wedstrijd. Na rust ging bij hen het tempo omhoog en hadden we het lastig om aan het voetballen te komen, maar toonden we wel mentale weerbaarheid. Daardoor wonnen we met 3-2."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen