'Rodriguez kiest voor PSV, Pereiro gaat gratis de deur uit'

7 januari 2020, 20:52   Bijgewerkt: 7 januari 2020, 23:21

PSV leidt de dans om Ricardo Rodriguez. De beoogde linksback wil zelf ook naar Eindhoven, meldt De Telegraaf. Het is nu aan AC Milan om de seinen op groen te zetten. Rodriguez' zaakwaarnemer Gianluca Di Domenico zit daarvoor om tafel met de Italiaanse club.

Rodriguez kon ook kiezen voor een hereniging met Gennaro Gattuso bij Napoli. Maar bij PSV weet de 26-jarige Zwitser zich verzekerd van speeltijd. Voor hem is dat cruciaal in aanloop naar het Europees kampioenschap van komende zomer. Bij Milan kwam hij nauwelijks meer aan spelen toe en PSV is juist naarstig op zoek naar een linksback die wel rendeert.

Vooralsnog wordt Rodriguez de enige winterse aanwinst van PSV. Een nieuwe spits komt er volgens de hiervoor genoemde ochtendkrant niet. Ook al is Donyell Malen voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en zijn Kostas Mitroglou en Steven Bergwijn op dit moment ook niet fit. PSV vertrouwt op Lammers en Bergwijn, die eveneens in de punt van de aanval kan spelen.

Pereiro

Tot een transfer van Gaston Pereiro lijkt het ook niet te komen. De Uruguayaan heeft een aflopend contract en PSV kan alleen deze maand nog wat aan hem verdienen. Belangstelling is er ook voldoende, weet Voetbal International. Maar volgens het weekblad wil zijn entourage een transfervrij vertrek, zodat er komende zomer flink wat tekengeld ligt te wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen