VVV strikt investeerders voor injectie van twee miljoen

7 januari 2020, 19:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VVV-Venlo heeft negen investeerders gevonden. Zij steken ruim twee miljoen euro in de club. Dit maakt onderdeel uit van het aandeelhoudersplan. Het beoogd aandelenkapitaal is vastgesteld op vijf miljoen euro. Vier miljoen is afkomstig van grootaandeelhouders, één miljoen zal vanuit de achterban moeten komen. Ruim de helft van de vier miljoen heeft VVV nu dus bij elkaar.

"Ik kan met trots melden dat we er eind september van het afgelopen jaar in zijn geslaagd, dankzij de inbreng van negen investeerders, ruim de helft van het totaal beoogde kapitaal van vier miljoen euro, bij elkaar hebben", zegt algemeen directeur Marco Bogers op het clubkanaal van de Venlonaren. "Een belangrijke mijlpaal in de clubgeschiedenis want vanaf dat moment kent de club negen eigenaren die naar eigen inbreng, een stuk stemrecht verworven hebben."

Tot de aandeelhouders behoren Hai Berden, Frank Vaessen, Xander van de Kamp, Daniel Frankenhuis, Lei Brauer en Walter Gutterswijk. De overige drie willen anoniem blijven. Bogers: "Momenteel vinden gesprekken plaats en worden afspraken gemaakt met kandidaat-investeerders voor de tweede aandelenemissie van twee miljoen euro."

Daarnaast werkt een werkgroep aan de voorbereidingen voor het verwerven van de één miljoen euro vanuit de achterban. Deze campagne wil VVV uitrollen in het voorjaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen