Heracles Almelo stunt in oefenwedstrijd tegen Mönchengladbach

7 januari 2020, 16:56

Heracles Almelo heeft voor een mini-sensatie gezorgd. De Almeloërs toonden zich in een oefenduel te sterk voor Borussia Mönchengladbach, de huidige nummer twee van Duitsland. Op Spaanse bodem werd het dinsdagmiddag 1-3. Niet voor het eerst was Cyriel Dessers de grote man aan de zijde van Heracles. De spits scoorde tweemaal.

Heracles trof deels een B-elftal van Mönchengladbach, waar ook een paar grote namen aan de aftrap verschenen. Zo begonnen Die Fohlen met onder meer Alassane Plea, Breel Embolo en Nico Elvedi. Heracles zelf startte met veel vertrouwde namen.

De elf van Heracles kwamen verrassend goed voor de dag. Het elftal van Frank Wormuth kwam nog wel op achterstand dankzij Breel Embolo, maar trok het duel daarna naar zich toe. Op aangeven van Mauro Junior maakte Dessers de gelijkmaker en nog voor rust deed het duo dit kunststukje nog een keer over.

Voor de tweede helft werd aan beide kanten volop gewisseld. Wormuth bracht negen nieuwe spelers binnen de lijnen. Het B-team wist de oefenzege over de streep te trekken. Sterker nog: Heracles maakte er nog een derde bij. Met een hard schot bepaalde Jeremy Cijntje de eindstand op 1-3 en kan Heracles met een goed gevoel naar de oefenwedstrijd van donderdag tegen FC Sion.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen