SC Heerenveen
1 – 2
AZ

Chelsea brengt Drinkwater na mislukte verhuur onder bij Villa

Chelsea brengt Drinkwater na mislukte verhuur onder bij Villa

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 januari 2020 – Chelsea stalt Danny Drinkwater de rest van het seizoen bij Aston Villa. De 29-jarige middenvelder keerde recent terug van een mislukte verhuurperiode aan Burnley, waarvoor hij slechts een aantal minuten speelde. "Hij zal onze selectie beter maken", spreekt Villa-manager Dean Smith zijn vertrouwen uit.

Drinkwater werd in 2016 kampioen met Leicester City en verdiende een jaar later zijn transfer naar Chelsea. Maar op Stamford Bridge kon hij de verwachtingen geen moment waarmaken. Zelfs de verhuur aan Burnley resulteerde in een teleurstelling. Vooral incidenten staken de kop op. Zo werd Drinkwater opgepakt voor rijden onder invloed en was hij betrokken bij een vechtpartij in het uitgaansleven.

Desalniettemin heeft Aston Villa vertrouwen in drievoudig Engels international. De club van Anwar El Ghazi ziet in hem de vervanger voor de zwaar geblesseerde John McGinn. "Danny was een belangrijk onderdeel van Leicester City's kampioensploeg. Ook heeft hij voor Engeland gespeeld. Daarmee is hij een ervaren speler", aldus Smith.

Reacties

gerelateerd