Guardiola gooit olie op het vuur: "Ik word nooit trainer van United"

7 januari 2020, 15:51   Bijgewerkt: 7 januari 2020, 21:52

Pep Guardiola heeft nog wat extra olie op het vuur gegooid in aanloop naar het League Cup-duel van dinsdagavond tussen Manchester City en Manchester United. De Spaanse oefenmeester zei in een persconferentie dat hij nog liever op vakantie gaat dan dat hij trainer zal worden van Manchester United.

De Spanjaard stelde dat door zijn verleden bij City hij nooit een baan kan aannemen bij United, zelfs niet als dat zijn enige aanbieding was. "Als ik verder geen optie meer zou hebben, zat ik op de Malediven. Misschien niet op de Malediven, want daar kun je niet zo goed golfen, maar ik zal nooit trainer worden van Manchester United. Datzelfde geldt voor Real Madrid. Zeker niet."

Rentree Sané

Op de persconferentie had Guardiola ook nog goed nieuws vanuit de ziekenboeg. Leroy Sané is namelijk bezig aan het laatste deel van zijn revalidatie. De Duitser staat al langer dan vijf maanden aan de kant na zijn zware knieblessure. "Hij zit dichtbij een rentree. Ik heb met hem gesproken en hij zei toen dat hij met de bal ging trainen. Hij doet het ongelooflijk goed. Ik denk dat het niet lang meer hoeft te duren. Hij kan binnen een paar weken terug zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen