'ADO Den Haag gaat zich snel versterken met Stubbs'

7 januari 2020, 13:32

ADO Den Haag gaat zich spoedig versterken met Sam Stubbs (21). De centrale verdediger moet ervaring opdoen van Middlesbrough en moet in de Eredivisie bijdragen aan handhaving van De Residentieclub. In de eerste helft van het seizoen werd hij verhuurd aan het Schotse Hamilton, waar hij een vaste waarde was in de Schotse Premier League.

Dat schrijft Voetbal International althans. Middlesbrough nam hem in de zomer van 2018 over van Wigan Athletic, maar de achterhoedespeler debuteerde nog niet in het eerste elftal. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Notts County (League Two), terwijl hij het eerste half jaar voor de Schotse club Hamilton speelde. Ondanks een vaste plaats daar, wil de club hem ditmaal verhuren aan ADO Den Haag.

Stubbs, de zoon van voormalig Everton-verdediger Alan Stubbs, moet Alan Pardew meer opties geven centraal achterin, waar Shaquille Pinas en Tom Beugelsdijk weinig serieuze concurrentie hebben. Met Wilfried Kanon zag ADO tijdens de eerste seizoenshelft een centrale verdediger vertrekken en kon geen vervanger meer halen, dat kan nu alsnog.

Lees ookKanon verruilt ADO Den Haag na zes jaar voor avontuur in Egypte

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen