Slutsky slaat terug naar Beerens: "Lui en hebzuchtig"

7 januari 2020, 13:15

Leonid Slutsky heeft hard uitgehaald naar Roy Beerens. De trainer slaat hard terug nadat de vleugelaanvaller onlangs zijn kritiek had geuit op de Rus. Volgens Slutsky had Beerens het volledig aan zichzelf te danken dat hij een jaar niet in beeld was bij Vitesse. "Elke training waren zijn prestaties heel slecht".

Beerens deed onlangs zijn verhaal over de clash tussen de twee en zijn verbanning uit de Vitesse-selectie. Hij stelde dat Slutsky hem een jaar van het voetbal had afgepakt. In gesprek met het Russische Sport slaat de voormalig trainer van Vitesse keihard terug. "Hij is dat jaar kwijtgeraakt vanwege zijn eigen gebrek aan professionaliteit. Hij was lui en hebzuchtig."

Beerens werd uit de selectie gezet en dat had volgens Slutsky te maken met zijn veel te hoge vetpercentage. "Hij had een percentage van 22 procent, terwijl het maximum 14 procent is. Hij was hier al vaker op aangesproken, maar hij deed er niks aan. Zijn prestaties op training waren heel slecht. In de zomer boden we hem aan zijn contract te ontbinden, zodat hij gratis kon vertrekken. Als hij echt zo graag had willen voetballen, kon hij vertrekken. Hij koos er echter voor om met het tweede team te trainen en zijn salaris op te strijken, in plaats van zijn droom te realiseren en te voetballen", sprak Slutsky.

Beerens werd onder nieuwe trainer Edward Sturing weer bij de selectie gehaald en is mee op het trainingskamp naar Portugal. Hier hoopt de rappe buitenspeler zichzelf weer in de kijker te spelen. Vitesse begint de tweede helft van de competitie op 18 januari met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen