Sporkslede heeft contact met Suriname: "Enorme eer vinden"

7 januari 2020, 11:34

Fabian Sporkslede is in beeld om in de toekomst mogelijk uit te komen voor de nationale ploeg van Suriname. De verdediger lijkt het een prachtig avontuur om het geheel vernieuwde team van bondscoach Dean Gorré te versterken in de toekomst. "Ik zou het echt een enorme eer vinden."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. Door een verandering in de regelgeving mogen ook spelers met een dubbelpaspoort uitkomen voor de nationale ploeg van Suriname, iets dat eerder niet het geval was. Daartoe behoren sowieso al Kelvin Leerdam, Ryan Donk, Tjaronn Chery, Florian Jozefzoon Diego Biseswar, Mitchell Donald, Nigel Hasselbaink en Miquel Nelom. Sporkslede komt dus (mogelijk) ook in aanmerking.

Lees ook: Gorré ambitieus in Suriname: "Willen naar CONCACAF-top"

"Ik denk niet dat ik meteen de volgende periode word geselecteerd, ze willen het niet te snel doorvoeren. Dat er opeens achttien Nederlandse Surinamers staan", legt hij uit. "Maar ik heb contact gehad met de bondscoach en voor mij is dat een enorme motivatie", aldus Sporkslede, die in september een contract tekende bij RKC Waalwijk. Hij herstelde van blessureleed en speelde inmiddels vijf duels namens de hekkensluiter van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen