Grim baalt van vertrek Spierings: "Hou hem graag bij de groep"

7 januari 2020, 10:04

RKC Waalwijk-trainer Fred Grim baalt enorm van het aanstaande vertrek van middenvelder Stijn Spierings. De gedeelde topscorer van de hekkensluiter van de Eredivisie staat voor een vertrek naar vermoedelijk Bulgarije. "Stijn krijgt een kans en ik snap dat hij die wil pakken. Maar ik vind het heel jammer, ik hou hem graag bij de groep."

Dat zei de coach tegenover het Brabants Dagblad. Pogingen om Spierings te overtuigen om toch te blijven bij RKC Waalwijk, liepen op niets uit. Levski Sofia heeft concrete interesse, maar ook andere clubs staan in de rij voor de middenvelder. "Het is nu aan Stijn om te bepalen bij welke club hij het beste gevoel heeft", aldus Grim.

Lees ook: RKC'er Spierings krijgt alle ruimte voor maken transfer

Dat Spierings om die reden niet mee is op trainingskamp, is volgens Grim logisch. "Dan zou het alleen over hem zijn gegaan. Dat kan niet, want wij moeten ons kunnen gaan richten op de tweede seizoenshelft", zei de oefenmeester over Spierings, die vorig seizoen de winnende goal maakte in het duel waarin RKC promoveerde naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen