Van Leeuwen over transfers: "We kijken naar alles"

7 januari 2020, 09:00   Bijgewerkt: 7 januari 2020, 09:10

Ted van Leeuwen is druk bezig met het aantrekken van nieuwe spelers bij FC Twente. De technisch directeur van de Tukkers is na de zwakke laatste reeks in de Eredivisie op zoek naar versterkingen voor de club. "Er vliegen heel wat vogels boven ons in de lucht, maar er is nog niets geland", sprak hij cryptisch over de transferperikelen.

FC Twente haalde in de laatste vijf duels voor de winterstop maar één punt en liet daarin bijzonder zwak spel zien. De 3-0 nederlaag tegen hekkensluiter RKC Waalwijk was daarin het absolute dieptepunt. "Het diepe verval is iets om je zorgen over te maken", sprak Van Leeuwen in gesprek met Tubantia. "Het domste wat we nu kunnen doen, is overhaast te werk gaan. Dan gaat het geheid fout en slaan we de plank mis. Winteraankopen worden vaak in paniek gehaald, gerichte aankopen zitten er zelden bij."

Dat trainer Gonzalo Garcia hulp moet krijgen van een meer ervaren coach, is volgens de oefenmeester bullshit. "Uiteraard is het beter als er meer mensen om met deze groep bezig te zijn. We waren vandaag met drie man bezig met 20 spelers. Dus natuurlijk hebben we mensen nodig, maar geen ervaring. We hebben dingen goed gedaan en als het slecht gaat, gaan mensen zeggen dat we jong zijn. Neem een negentigjarige coach en je bent kampioen", zei hij tegenover RTV Oost

Lees ook: Het jaar van... FC Twente: na promotie met zorgen 2020 in

FC Twente is op zoek naar spelers die er direct staan en de ploeg van Gonzalo Garcia een handvat geven. Een centrale verdediger en rechtsback hebben hierin prioriteit. Van Leeuwen: "We kijken naar alles, niet alleen de verdediging. Het positieve is dat ik heb gemerkt dat we ondanks de resultaten van de laatste maanden, een goede naam hebben bij de grote clubs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen