Gisteren gemist: Inter verslaat Napoli, Arsenal met schrik vrij

7 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 6 januari 2020, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 6 januari.

Inter dankzij topduo Lukaku-Martínez weer gedeeld koploper

In navolging van Juventus heeft ook Inter maandag zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gewonnen. Op bezoek bij het dolende Napoli boekte de formatie van trainer Antonio Conte een 1-3 overwinning. Romelu Lukaku en Lautaro Martínez bezorgden de Nerazzurri de volle buit. Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd en maakte een solide indruk.

Arsenal komt goed weg na sterke eerste helft Leeds

Arsenal heeft maandagavond met hangen en wurgen de volgende ronde van de FA Cup bereikt. Voor eigen publiek was de Londense club met 1-0 te sterk voor Leeds United, dat met name in de eerste 45 minuten van de wedstrijd veel indruk maakte. Het lukte de koploper van de Championship echter niet om het veldoverwicht in de score uit te drukken.

De Rossi verlaat Boca Juniors en beëindigt loopbaan

Daniele de Rossi is de eerste voetbalgrootheid die in 2020 zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. De 36-jarige Italiaan heeft maandagavond (Nederlandse tijd) bekendgemaakt per direct Boca Juniors te verlaten en een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Veldwijk terug naar Nederland vanwege mogelijke transfer

Een nieuw hoofdstuk in de transfersoap van Lars Veldwijk. Sparta Rotterdam maakt maandagavond bekend dat de 28-jarige spits het trainingskamp in Spanje verlaten. Veldwijk keert in verband met een mogelijke transfer naar het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai terug naar Nederland.

'Hekkensluiter SC Paderborn laat oog vallen op Veerman'

Henk Veerman gaat mogelijk promotie maken in Duitsland. Volgens Voetbal International heeft SC Paderborn zijn oog laten vallen op de boomlange spits van St. Pauli. Hij moet de Bundesliga-hekkensluiter helpen in de strijd tegen degradatie.

Marca plaatst tegenvallende Luuk de Jong in flop-elftal

Luuk de Jong weet vooralsnog geen potten te breken bij Sevilla. De 29-jarige spits kwam afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro over van PSV en heeft de verwachtingen die bij het prijskaartje horen vooralsnog niet kunnen waarmaken. Het Spaanse Marca heeft hem zelfs opgenomen in het flop-elftal van de eerste seizoenselftal in La Liga.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen