VI: Ayoub wijst ADO af en hoopt op buitenlands avontuur

6 januari 2020, 17:28

ADO Den Haag heeft tevergeefs geprobeerd Yassin Ayoub naar de Hofstad te halen. De 25-jarige middenvelder, die van Feyenoord te horen heeft gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club, heeft ADO een 'nee' verkocht. Hij hoopt op een buitenlands avontuur.

Dat meldt Voetbal International. Net als Liam Kelly maakt Ayoub geen deel uit van de Feyenoord-selectie voor het trainingskamp in Spanje. Hij krijgt de ruimte om zich te oriënteren op een andere club. Ayoub staat sinds anderhalf jaar onder contract bij Feyenoord. Onder meerdere trainers wist hij geen basisplaats te veroveren.

In totaal speelde Ayoub slechts 23 wedstrijden voor Feyenoord, waarvan twee als basisspeler. De oud-speler van FC Utrecht beschikt in Rotterdam nog over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2022. ADO, waar Ayoub dus niet naartoe verkast, is naarstig op zoek naar versterkingen. De club test de Engelse rechtsback Jordan Spence (29) en werd eerder in verband gebracht met voormalig wonderkind Ravel Morrison (26).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen