Rentree Zlatan inspireert AC Milan niet, vijfklapper Atalanta

6 januari 2020, 17:01

Zlatan Ibrahimovic is er niet in geslaagd zijn rentree bij AC Milan op te luisteren met een overwinning. De club uit Milaan kwam maandag voor eigen publiek niet verder dan een teleurstellende 0-0 tegen Sampdoria. Atalanta liet geen spaan heel van Parma en hervatte de competitie met een klinkende 5-0 overwinning.

AC Milan - Sampdoria 0-0

Zou hij tegen Sampdoria direct starten? Een uur voor aanvang bleek dat het antwoord op die vraag 'nee' was. Ibrahimovic, die in de winter transfervrij overkwam van het Amerikaanse LA Galaxy, begon op de bank bij de hervatting van de Serie A. Als redder in nood keerde de Zweedse superster onlangs terug bij het dolende AC Milan, dat vlak voor de winterstop nog een beschamende 5-0 nederlaag leed tegen Atalanta.

Het duurde tot tien minuten na rust voordat Ibrahimovic zijn rentree maakte. De flamboyante spits werd in de lijnen gebracht voor Krzysztof Piatek. Hoewel zijn inbreng een positieve invloed had op het spel van AC Milan, kon hij de gevallen Italiaanse grootmacht niet tot een zege inspireren. Zo eindigde het treffen tussen AC Milan en Sampdoria bij de rentree van Ibrahimovic in een tegenvallende bloedeloze remise.

Atalanta - Parma 5-0

Met Hans Hateboer, Marten de Roon én Robin Gosens in de basis begon Atalanta aan de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De club uit Bergamo won in het laatste duel voor de winterstop met 5-0 van AC Milan en scoorde maandagmiddag ook in het eerste duel ná de winterbreak vijf keer. Ditmaal moest Parma eraan geloven.

Halverwege de wedstrijd prijkte al een 3-0 tussenstand op het scorebord. Papu Gomez, Remo Freuler en Gosens namen in de eerste helft de doelpunten voor hun rekening. Na rust voerde Atalanta de score verder op. Josip Ilicic scoorde tweemaal en bepaalde daarmee de eindstand op 5-0. Door de vijfklapper nadert Atalanta nummer vier AS Roma tot één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen