Van Stee: "Ik ga ervan uit dat Veldwijk nog beetje kribbig is"

6 januari 2020, 15:57

Sparta rekent de tweede seizoenshelft op Lars Veldwijk. Door transferperikelen voegde hij zich later bij het Rotterdamse trainingskamp. De spits hoopte op een transfer naar het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai, maar Sparta stak daar een stokje voor. "Ik ga ervan uit dat hij vandaag nog een beetje kribbig is en morgen nog wat teleurgesteld. Maar daarna moet hij het oppakken", aldus technisch manager Henk van Stee.

Veldwijk zou al een persoonlijk akkoord hebben gehad met kampioen van Zuid-Korea. Maar hij wist ook af van de situatie van Sparta. De Kasteelclub wilde Halil Dervisoglu nog een half seizoen huren van Brentford, maar ving bot bij de Engelsen. "Ik had hem gezegd dat alles afhing van Brentford", zegt Van Stee tegen RTV Rijnmond. "Toen vroeg Lars of hij langer in Nederland mocht blijven, om afscheid te nemen van mensen. Maar toen zei ik hem ook al er rekening mee te houden dat hij hier in Spanje aan moest sluiten."

Lees ook: Veldwijk heeft akkoord

Zo geschiedde. En zolang Sparta geen alternatief heeft voor Dervisoglu, moet Veldwijk het seizoen in Rotterdam afmaken. "Hij was er niet gelukkig mee toen ik hem belde dat het niet door ging. Als hij slim is, gaat hij voluit en helpt hij Sparta er in te blijven, om daarna een mooie transfer te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen