Pardew begint met magere oefenzege op Noordwijk

6 januari 2020, 13:50   Bijgewerkt: 6 januari 2020, 14:18

Het officieuze debuut van Alan Pardew bij ADO Den Haag heeft geresulteerd in een oefenzege op Noordwijk. De nummer zeventien van de Eredivisie was maandag op Spaanse bodem met 2-0 te sterk voor de club uit de Tweede Divisie. Michiel Kramer en Erik Falkenburg maakten de doelpunten voor ADO, waar testspeler Jordan Spence (29) een helft meespeelde.

Pardew liet landgenoot Spence in de basis starten. De Engelse rechtsback krijgt bij ADO de kans een contract verdienen. De oud-speler van onder meer Ipswich Town, West Ham Unitedd en Sheffield Wednesday zit momenteel zonder club. Spence bereidde in de eerste helft het doelpunt van Kramer voor. Op aangeven van Spence volleerde Kramer de bal tegen de touwen.

In de tweede helft werd Spence afgelost door Milan van Ewijk. Ook doelpuntenmaker Kramer ging later naar de kant. Zijn vervanger Falkenburg bepaalde de eindstand op 2-0, wat beslist geen overtuigende uitslag is voor ADO. De komende dagen werkt Pardew toe naar de volgende oefenwedstrijd. Aanstaande donderdag ontmoet ADO het Hoffenheim van Alfred Schreuder. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen