Spoorboekje: Manchester-derby, Heracles treft Mönchengladbach

7 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 6 januari 2020, 23:49

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 7 januari.

Wedstrijden

Borussia Mönchengladbach - Heracles Almelo (15.00 uur)

Een oefenpartner van formaat voor Heracles Almelo: tijdens het trainingskamp in het Spaanse Cadiz ontmoet de ploeg van Frank Wormuth de nummer twee van Duitsland. Borussia Mönchengladbach stond in de eerste seizoenshelft zelfs een tijdje bovenaan en heeft zich opgeworpen als een gevaarlijke outsider voor de Duitse landstitel.

Manchester United - Manchester City (21.00 uur)

De League Cup mag dan niet het belangrijkste bekertoernooi zijn, het levert wel twee extra Manchester Derby's op. United en City spelen vanavond in de halve finale het heenduel op Old Trafford. Hoewel United een troosteloos seizoen speelt, won de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer in december wel op bezoek bij de rivaal: 1-2. Kan United dit herhalen of revancheren The Citizens zich?

Voetbal op tv

21.25 uur: Manchester United - Manchester City, Ziggo Sport - live verslag van halve finale League Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen