Droom Ache komt uit: "Altijd al voor Eintracht willen spelen"

5 januari 2020, 21:58

Sparta Rotterdam maakte vrijdag bekend dat Ragnar Ache komende zomer verkast naar Eintracht Frankfurt. Daarmee komt een droom uit voor de 21-jarige aanvaller, die opgroeide in Frankfurt am Main. "Ik heb altijd voor Eintracht willen spelen, het is een mooie stap", aldus Ache.

Tijdens het trainingskamp van Sparta in Spanje praat Ache met RTV Rijnmond over zijn transfer, waar naar verluidt twee miljoen euro mee is gemoeid. "Het ging heel hard. Als ik er nu zo over nadenk, is het eigenlijk echt raar. Een jaar geleden was ik nog geblesseerd en nu kan ik al naar Eintracht. Ik besef het misschien nog niet helemaal", vertelt hij.

Ache heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij in de toekomst graag een keer wilde uitkomen Eintracht. "Ik weet niet of het toevallig is, maar het feit dat ik heb gezegd dat Eintracht mijn droomclub is, heeft er denk ik wel aan bijgedragen", vervolgt de aanvaller, die de komende maanden nog in de Eredivisie is te bewonderen. "Natuurlijk ben ik blij dat ik bij Sparta mag blijven en gewoon minuten mag blijven maken. Dat is mooi. Ik speel al een tijdje bij Sparta en dan is het lekker dat ik hier mag blijven spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen