Cocu looft duo Rooney-Huddlestone na stunt in bekertoernooi

5 januari 2020, 21:19

Phillip Cocu vindt dat Derby County een geweldige prestatie heeft geleverd door ten koste van Crystal Palace de volgende ronde van de FA Cup te bereiken. The Rams waren zondag met 0-1 te sterk voor de Premier League-club. Wayne Rooney speelde zijn tweede wedstrijd voor Derby, terwijl Tom Huddlestone na drie maanden blessureleed zijn rentree maakte.

Volgens Cocu toont de bekerzege aan dat Derby op de goede weg is. "Ook gezien de manier waarop we speelden", aldus de coach via de clubkanalen. Cocu is blij met de inbreng van Rooney en Huddlestone. "Zij hadden enkele uitstekende passes in huis voor de spelers die diep liepen. Ze zijn erg slim en hebben een goed inzicht. Ze weten waar ze de bal moeten ontvangen, maar ook wat ze ermee moeten doen."

Rooney en Huddlestone hebben de nodige ervaring, waar Derby van profiteert. "Het levert ons rust en zekerheid aan de bal op. Ik was erg blij met de terugkeer van Tom na een lange blessure. Wayne liet zien dat hij niet alleen in een aanvallende, maar ook in een controlerende rol kan spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen