Klopp eerlijk: "Een gelijkspel is het enige wat ik niet wilde"

5 januari 2020, 21:19

Om zijn sterspelers rust te geven, stuurde Jürgen Klopp zondag een veredeld reserveteam het veld in tegen Everton. Ondanks dat Liverpool niet op volle sterkte aantrad, bereikte het ten koste van de aartsrivaal de volgende ronde van de FA Cup. Daar is Klopp trots op.

Door een fantastisch doelpunt van Curtis Jones (18) won Liverpool met 1-0. "De spelers hebben moedig gespeeld. Zowel de kinderen als de volwassen hebben ongelooflijke individuele optredens gegeven. Adam Lallana, wat een wedstrijd. Joe Gomez, hij organiseerde voor misschien wel de eerste keer in zijn leven de volledige defensie", spreekt de Duitse trainer in Engelse media.

Liverpool meldt zich door de zege in de Merseyside Derby in de vierde ronde van de FA Cup. "Ik ben blij dat de spelers het hebben laten zien. Het enige wat ik niet wilde, was een gelijkspel", aldus Klopp, die doelt op het feit dat Liverpool dan een extra wedstrijd tegen Everton had moeten spelen. "We hebben wat risico's genomen en dat heeft zich uitbetaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen