Mourinho doet zijn beklag: "De bal is te licht, net een strandbal"

5 januari 2020, 19:50

Tottenham Hotspur slaagde er zondag niet in de volgende ronde van de FA Cup te bereiken. Het uitduel met Middlesbrough eindigde in 1-1, waardoor Spurs op herhaling moet. José Mourinho was na afloop van de bekerwedstrijd vanzelfsprekend niet tevreden over het resultaat en deed zijn beklag over de 'te lichte' bal.

"De bal is te licht, net een strandbal. Het hielp de spelers niet, maar het is geen excuus", bego Mourinho tegenover BT Sport. De Portugees was ook niet te spreken over het doelpunt van Middlesbrough. Hij was van mening dat de 1-0 was afgekeurd als de VAR aanwezig was geweest in het Riverside Stadium. "Het doelpunt was buitenspel, dat had de VAR gezien. De scheidsrechter was dit keer niet een of andere vent tweehonderd mijl verderop in een kantoor. We hebben geen VAR, maar VR. De videoref bepaalt de wedstrijd en assisteert de scheidsrechters niet."

Tottenham Hotspur speelt binnenkort de replay tegen Middlesbrough. "We hadden er ook uit kunnen liggen, zoals sommige andere Premier League-clubs. Iedere wedstrijd is lastig. Championship-teams komen dichter bij het niveau van Premier League-teams. Je zou een Premier League-team en een Championship-team door elkaar kunnen halen. Ik wilde meer, maar ik kan niet zeggen dat ik teleurgesteld ben", aldus Mourinho.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen