Promes hervat groepstraining bij Ajax, Neres traint apart

5 januari 2020, 14:01

Quincy Promes heeft tijdens het trainingskamp van Ajax in Qatar voor een deel met de groep meegetraind. De aanvaller herstelt van een blessure en hoopt zich de komende weken fit te spelen voor de hervatting van de competitie. Ook David Neres liet zich weer zien.

Om 10:00 uur lokale tijd in Qatar stond Ajax voor het eerst op het veld tijdens het veelbesproken trainingskamp. Volgens verschillende media ter plaatse, die zelf overigens geen beelden van de training mochten maken, deed Promes het eerste gedeelte van de training met de selectie mee. Promes revalideerde de afgelopen weken nadat hij in het competitieduel tegen FC Twente geblesseerd was uitgevallen.

Lees ook: Ajax met flink wat talenten op trainingskamp naar Doha

David Neres trainde nog niet met de groep mee, maar werkte individueel oefeningen af met een fysiotherapeut. De Braziliaan ontbreekt bij Ajax sinds het Champions League-duel met Chelsea begin november. Hij raakte toen geblesseerd aan zijn knie. Ajax hervat de competitie op zondag 19 januari met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen