Gisteren gemist: De Jong pakt rood, winst voor Atlético

5 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 4 januari 2020, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 4 januari.

Watford geeft 3-0 voorsprong weg tegen League One-ploeg

Watford FC heeft zaterdag een zeer slechte beurt gemaakt in de FA Cup. De Premier League-ploeg was onder de nieuwe trainer Nigel Pearson bezig aan een opmars, maar heeft zaterdag een flinke tik gekregen in het bekertoernooi. Op eigen veld gaf het team een 3-0 voorsprong uit handen tegen het nietige Tranmere Rovers: 3-3. Beide teams moeten zodoende op herhaling.

Leicester City en Man City maken geen fout, remise pover United

Premier League-topteams Leicester City en Manchester City gaan in de koker voor de loting van de vierde ronde van de FA Cup. Beide ploegen bekerden zaterdag simpel verder in het prestigieuze bekertoernooi. Dat gold niet voor Manchester United. Dat team moet op herhaling tegen Wolverhampton Wanderers.

Atlético vloert Levante en meldt zich in topdrie La Liga

Doorgaans zijn wedstrijden van Atlético Madrid zeker niet doelpuntrijk, maar dat was zaterdag even anders. Het team van Diego Simeone beleefde een spectaculaire openingsfase tegen Levante. Er vielen drie goals in de eerste achttien minuten: 2-1.

Barcelona speelt gelijk bij Espanyol na eerste rode kaart De Jong

Een dramatische avond voor Frenkie de Jong en FC Barcelona. De koploper van Spanje kwam op achterstand bij hekkensluiter Espanyol, kwam vervolgens met 1-2 voor maar verspeelde die marge weer: 2-2. Dat gebeurde nadat De Jong in de 75ste minuut zijn tweede gele kaart had gekregen. Door het puntenverlies staat Barcelona nu in punten gelijk met Real Madrid.

Blunder bij PSV: Bruma niet mee door verlopen paspoort

Merkwaardige taferelen bij PSV. De Eindhovenaren reisden vandaag (zaterdag) naar Qatar voor het winterse trainingskamp, maar stapten zonder aanvaller Bruma op het vliegtuig. De Portugees kon niet mee door een verlopen paspoort. Dat meldt De Telegraaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen