Ben Moussa over avontuur: "Directeur vertrok na twee weken"

4 januari 2020, 21:02

Het avontuur van Hilal Ben Moussa bij het Roemeense ACS Sepsi Sfantu Gheorghe is van korte duur gebleken. De 27-jarige middenvelder is na een halfjaar alweer terug in Nederland bij FC Emmen, waar hij onderdak heeft kunnen vinden. Toch heeft hij geen spijt van zijn keuze voor Roemenië.

Tegenover RTV Drenthe blikt hij terug op het avontuur. Spijt heeft hij niet. "Nee, zeker niet. Sterker nog… ik zou het zo weer doen. Ik heb de keuze weloverwogen gemaakt, ben niet over één nacht ijs gegaan. Alles zag er goed uit. De faciliteiten op de club, de trainer had een goed cv en ook qua financiën was alles prima. Wat er wel mis ging? De directeur van de club vertrok twee weken na mijn komst en toen is er veel veranderd, ook in de selectie. Ik heb vervolgens wel vier maanden alles gegeven om basisspeler te worden, maar die hoop bleek ijdel."

Ben Moussa besefte dat hij moest vertrekken uit Roemenië en dacht meteen aan een terugkeer in Drenthe. Daar speelde hij de voorgaande twee seizoenen ook al. "En toen heb ik Dick Lukkien gebeld en die was meteen positief." Hij heeft voor een halfjaar getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen