Watford geeft 3-0 voorsprong weg tegen League One-ploeg

4 januari 2020, 18:18   Bijgewerkt: 4 januari 2020, 20:29

Watford FC heeft zaterdag een zeer slechte beurt gemaakt in de FA Cup. De Premier League-ploeg was onder de nieuwe trainer Nigel Pearson bezig aan een opmars, maar heeft zaterdag een flinke tik gekregen in het bekertoernooi. Op eigen veld gaf het team een 3-0 voorsprong uit handen tegen het nietige Tranmere Rovers: 3-3. Beide teams moeten zodoende op herhaling.

Watford - Tranmere Rovers 3-3

Watford won de afgelopen twee duels onder de nieuwe coach Pearson meteen in de Premier League. Het zorgde voor nieuwe hoop op Vicarage Road waar de ploeg tot dusver bezig was aan een rampseizoen. De goede vorm werd zaterdag doorgetrokken naar het duel met Tranmere Rovers, althans zo leek het. De nummer 21 van de League One keek na een halfuur al tegen een 3-0 achterstand aan. Tom Dele-Bashiru en Nathaniel Chalobah hielpen Watford al na een kwartier aan een 2-0 voorsprong. Toen Roberto Pereyra er voor rust ook nog 3-0 van maakte, leek er niets aan de hand voor de thuisploeg.

Toch ging het in de tweede helft op wonderbaarlijke wijze helemaal mis. Het derde ronde-duel werd nieuw leven ingeblazen toen Tranmere na 65 minuten via Connor Jennings de 3-1 maakte. Het geloof keerde helemaal terug bij de bezoekers en via goals van Emmanuel Monthe en Paul Mullin (penalty) knokte de underdog zich terug naar 3-3. Een drama voor Watford, dat dus nog een keer tegen Tranmere zal moeten spelen. Sterspeler Pereyra zal er in de uitwedstrijd niet bij zijn. Hij kreeg in de slotfase een directe rode kaart en maakte de middag van Watford nog erger.

Brighton & Hove Albion - Sheffield Wednesday 0-1

Ook Brighton heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De middenmoter uit de Premier League legde het zaterdag af tegen Sheffield Wednesday, de nummer acht van het Championship. Adam Reach maakte na 65 minuten de enige goal. Alireza Jahanbakhsh deed het laatste halfuur mee en kon het tij in tegenstelling tot het duel met Chelsea van Nieuwjaarsdag niet keren. Davy Pröpper bekeek het duel vanaf de bank.

Fulham - Aston Villa 2-1

Aston Villa heeft de schifting in de derde ronde van de FA Cup ook niet overleefd. De Premier League-ploeg ging met 2-1 ten onder bij Fulham. Anwar El Ghazi zorgde na een uur spelen nog wel voor de gelijkmaker, maar dat was niet voldoende. Doelpunten van Anthony Knockaert en Harry Arter, die eerder bij andere clubs al Premier League-ervaring opdeden, werden Aston Villa fataal.

Bekijk hier alle uitslagen en het programma van de FA Cup

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen