Swart baalt van absentie Grote Vier bij oud-internationals

4 januari 2020, 17:26

Sjaak Swart vindt het jammer dat Arjen Robben, Wesley Sneijder, Robin van Persie en Rafael van der Vaart zaterdag niet van de partij waren bij de oud-internationals. De voormalig spelers van Oranje wonnen de traditionele nieuwjaarswedstrijd met 0-1, maar moesten het stellen zonder nieuwe aanwas. Jammer, vindt Sjaak Swart.

Bij de oud-internationals deden Derk Boerrigter en Hedwiges Maduro weliswaar voor het eerst mee, maar de vier onlangs gestopte voetballers waren niet van de partij. "Ze hebben er niet zoveel zin meer in. Ze zijn net gestopt en hebben andere dingen te doen. Zelfs hier heb ik geen invloed op, terwijl dat wel zou moeten. Dan moeten die gasten luisteren", knipoogt Swart bij RTV NH. "Het is jammer. Dat soort jongens trekt natuurlijk wel bezoekers. Ook Cocu, Kuyt, Van Persie, Robben, al werkt Cocu bij een club. Dat zou leuk zijn. Maar ze zijn gestopt na een mooie carrière en dan is het toch anders dan vroeger."

De voormalig sterren hebben andere dingen aan hun hoofd, merkt Swart. "Wij vonden het voetballen het leukste, zij zijn in een mooie tijd terechtgekomen, ook qua verdiensten. Een andere mentaliteit? Dat denk ik wel, ja."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen